Otsing

Otsing

decalBackTopdecalBackBot

Harivad õpitoad

Tartu Tervishoiu Kõrgkool panustab hea meelega ettevõttete terviseteadlikkuse suurendamisesse! Samuti jagame informatsiooni kõrgkooli, karjäärivõimaluste, tervishoiu jpm kohta. Ühe võimalusena viime läbi ka harivaid õpitubasid & lühiloenguid ettevõtetele professionaalsete õppejõudude poolt.

Näiteks võid meie õppejõud kutsuda läbi viima virgutuspause või loenguid tervisliku toitumise teemal. Samas võid tulla meile külla, et üheskoos avastada anatoomilise laua salapärast maailma või külastada õppejõuga koos kõrgkoolis asuvat geriaatrilist kodu.

Miks meile külla tulla?

  • Hea võimalus tulla tavapärasest töökeskkonnast välja
  • Kogeda akadeemilist ja inspireerivat õhkkonda
  • Võimalus kasutada professionaalseid õppejõude ning tipptasemel praktikaruume
  • Pakkuda oma ettevõttele mõnusat kuid harivat koosviibimist, kus räägitakse olulistel teemadel
  • Suurendada oma töötajate terviseteadlikkust just neile huvipakkuvas valdkonnas

Juhul kui sooviksid oma ettevõttega meile külla tulla või tahaksid meid hoopis külla kutsuda, siis võta ühendust teenuste ja koostöö koordinaatoriga. Saame üheskoos kokku panna just Sinu ettevõttele sobivama õpitoa!

Lisaks lühematele õpitubadele viime läbi ka koolitusi. Neid on võimalik leida nii koolituskalendrist kui ka korraldada endale sobivatel teemadel. Koolitusi viivad läbi kõrgkooli õppejõud ning koolituse läbides saavad osalejad sellekohase tõendi või tunnistuse. Juhul kui Sa ei soovi õpituba ega koolitust, siis on võimalik meie juures ka lihtsalt ruume rentida!

Silva-Sille Silgu

Teenuste ja koostöö koordinaator

737 0207silvasillesilgu@nooruse.ee